maandag 30 juli 2012

Ebay

Ik denk dat inmiddels iedereen wel weet wat ebay is, een online web shop waarop mensen over de hele wereld hun spullen zetten om te verkopen. Spullen die ze niet meer gebruiken, of spullen die speciaal zijn ingekocht door iemand die wel business ziet in zijn 'eigen mini-web shop'. Ik vind het geweldig! Ik ben niet zo een persoon die echt alles bestelt via Ebay, daar vind ik shoppen te leuk voor haha. Ik heb wel een lijstje met dingetjes wie ik heel graag wil hebben, en waarbij ebay de meest voordelige manier is om te bestellen/kopen. Het leek me leuk om die met jullie te delen:

Deze pennen lijken me echt heel fijn werken voor nail art, en ze zien er schattig uit met die vrolijke kleurtjes!Ik heb al heel wat kwasten, alleen die beginnen een beetje te oud te worden en ik ben toe aan nieuwe. Het leek me handig om ze gelijk in een set te investeren. Ik denk niet dat ik precies deze set neem, maar ik wil graag iets soortgelijks met houten stelen.

Ik ben een hele grote fan van body splashes, ze zijn praktisch en de flessen zien er leuk uit. Die van Victoria Secret zijn mijn favortiet, wat een heerlijke geur! Helaas zijn ze wel vrij prijzig, daarom wil ik een paar in een set bestellen op ebay, dat scheelt een klein beetje vanwege de goedkope dollar.


Ik heb al veel gehoord over deze top coat, en ik ben heel benieuwd!Ik heb in de winter altijd een hele droge huid, en het schijnt dat pure shea boter hier heel goed tegen helpt. Maar shea is hier in Utrecht wel moeilijk te krijgen, dus bestellen is een betere optie. En blijkbaar zetten heel veel gezellige Afrikaanse vrouwtjes bakken vol met shea boter voor een zacht prijsje op ebay, nice!

Deze zijn zeer bekend onder de beauty bloggers, logisch! Als ik swatches zie sta ik altijd verbaasd van de pigmentatie. Het 88 colors palette is het meest beroemd, maar ik twijfel. Ik draag niet zo vaak felle kleurtjes, soms wel, en daarvoor heb ik wat fijn mono's, dus echt behoefte aan 88 felle kleurtjes heb ik niet. Daarom kies ik waarschijnlijk voor de nude palettes, die kleuren vind ik echt perfecte bruin tinten!


Op  ebay worden heel veel telefoon hoesjes verkocht voor een veel betere prijs dan in nederland. Dit hoesje vind ik heel leuk, met steentjes en lekker overdreven, haha

Mijn haar wordt dus droger door de zon erbij op vakantie. Daarom wil ik argan oil wel eens uitproberen. er wordt vaak geschreven dat de olie een wonder middeltje is en elk bosje stro veranderd in een volle, gevoede bos haar, interesting!

Kopen jullie wel eens iets op ebay?

xoxo
Masja

4 opmerkingen:

 1. Zo'n nude palet wil ik ook nog wel een keer^^
  Je hebt leuke dingen op je lijstje staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingen! Ik zag laatst Victoria secret body splashes bij de Etos voor 10 euro.

  BeantwoordenVerwijderen