donderdag 18 oktober 2012

Andrélon verrassend volume duo mist


Ik ben nooit zo erg te spreken over speciale sprays die je haar een mega volume boost zouden geven. De sprays die ik heb gebruikt, en dat zijn er nog al wat, komen vrij wel nooit al hun beloftes na. Logisch, want hoe kan een simpele spray je haar mega volume geven? Toch vond ik deze van Andrélon het proberen waard. Ik vind de verpakking er leuk uitzien en het flesje is een goed formaat, niet te groot en niet te klein. De spray zelf ruikt lekker naar fris naar shampoo, wel een vrij sterke geur. Dit is wat Andrélon belooft plus de ingrediënten:
Dat klinkt niet slecht toch? Ik was vooral nieuwsgierig naar dat zachte haar, meeste sprays maken mijn haar vrij stroef. Ook klinkt dat 'volume boost door even te accentueren met de handen' niet slecht! Ik vroeg me af of het echt zou werken. Hier foto's van mijn haar voor en na gebruik van deze veelbelovende volume mist:

Mijn haar voor, het is vrij slap en hangt sloom langs mijn gezicht. 

Mijn haar vlak na het gebruik van de spray, en verder niks, dus geen andere styling producten. 'Wow!', dacht ik eerst, wat een super effect! Mijn krijgt wel degelijk een grote volume boost. Na een paar uur was het wel al wat minder, en ik schudde het wel op met mijn handen maar dat bracht niet het bovenstaande effect terug. En aan het eind van de dag was mijn haar weer vrij slap. Wel heb ik het idee dat mijn haar met deze spray dikker lijkt, de hele dag door. Nice! Ook voelt mijn haar zeker niet stroef en het glanst ook niet minder.

Van alle sprays die ik heb getest is dit veruit de beste. Natuurlijk komt het niet al zijn beloftes na, maar ik moet niet te streng zijn: Mijn haar is dun en erg lang, dus ook vrij zwaar. Dat vermindert de werking natuurlijk een beetje. Ik denk dat meiden met wat minder lang haar zeker langer van het effect kunnen genieten. Voor €4,73 vind ik dit een fijne spray.
Ik geef deze spray een 7

xoxo
Masja

1 opmerking: