zaterdag 4 augustus 2012

New shoes: Budget tip

 Deze week was ik in de stad en ik liep een winkeltje binnen dat er nog niet zo lang zit: Axi shoes. De etalages oogde vrij goedkoop, je kon de winkel in kijken en overal zie je knal gele dozen met een paar schoenen erop, óveral. Toch zagen de schoenen er niet al te slecht uit: voornamelijk hakken in alle soorten en kleuren, leuk! Dus ik liep naar binnen. Het was er ergd druk en je moest oppassen dat je niet een toren met dozen omstootte, want overal stonden die! Eerlijk gezegt leek het een beetje op zo een winkel waar sommige (ik niet, daar ben ik te nieuwsgierig voor, haha!) niet gezien in willen worden, omdat het zogenaamd 'niet cool en te goedkoop' is... Dit alles had ik de winkel vergeven na dat ik twee paar hele leuke schoenen had afgerekend!


 

 Na een tijdje zoeken tussen de stapels vond ik één paar roze sleehakken met een hele hoge hak. Hier was ik nog naar op zoek, omdat ik de meeste sleehakken te laag vind. Er zitten linten aan die je om je enkel moet knopen, wat ik er schattig vind staan. Ook lopen ze echt super lekker! De kleur vind ik ook heel mooi, eens wat anders dan zwart of bruin, ja ik ben heel echt heel blij mee hehe =D De hak is 12,5 cm hoog en dit paar kostte slechts €30

Ook viel mijn oog op dit rode paar, de kleur is iets anders op de foto's, in het echt is het een veel intensere en mooie kleur! Ik vond het hele mooie hakken, ze zijn heel chic maar toch ook vrij sexy. Ik kan heel veel met deze schoenen combineren, dus ook hier ben ik echt heel tevreden over! Ook dit paar was slechts €30, de hak is 13 cm hoog. Een minpuntje vind ik de achterkand, die had ik liever zwart of een andere kleur gewild. Ik ben hartstikke blij met deze hakken, en dat voor totaal maar zestig euro! Ik denk nier dat ze heel lang meegaan, maar daar heb ik ze ook niet voor gekocht. Axi shoes heeft ook een site, waar je een soort overview kan vinden van de schoenen die ze aanbieden, maar ik vind dat nog al tegenvallen aangezien ze in de winkel echt vier keer zo veel hebben liggen. Dus, als je binnenkort in Utrecht bent, zou ik zeker dit winkeltje niet over slaan!

xoxo
Masja

2 opmerkingen: